Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av rätt personer

Från Aristoteles till Leif ”Loket” Olsson – världshistorien är fylld av människor som har dykt upp på rätt plats vid rätt tidpunkt och revolutionerat våra liv. Du kanske är den där guldklimpen i grustaget som bara väntar på rätt ögonblick att få glänsa. Känner du att så är fallet? Kontakta oss! 

Här nedan ser du vad vi specifikt söker efter just nu. Men som sagt – vi är alltid intresserade av rätt personer.

Just nu söker vi Mediaplanerare.
Klicka på fliken nedan för att läsa mer.

Jobba som säljare hos oss

Om Mediahelp skulle syssla med musik, så skulle våra säljare vara sångaren. Alltid längst fram på scenen med otrolig karisma. Säljarna är även våra kunders absolut första kontakt med Mediahelp – så att agera rockstjärna fullt ut kanske inte är något vi eftersträvar. Men om vi håller fötterna från bordet och nere på jorden, och fokuserar på ärlighet, flexibilitet och social talang så har vi där en fin mall att utgå ifrån.

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.

Jobba som mediaplanerare hos oss

Mediahelp – En digitalbyrå som låter varje kund vara unik.

Mediahelp Sverige AB påbörjade sin resa som mediebyrå 2008 och har sedan starten alltid haft kunden i fokus. Mediabranschen har genomgått stora förändringar under dessa tolv år – förändringar som vi har tagit del av och bidragit till. Idag är vi en av Uppsalas mest meriterade byråer och har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda våra kunder en skräddarsydd marknadsföringslösning med insatser som vi vet verkligen fungerar. Mediahelp är en unik arbetsplats som främjar kreativitet, resultat och kvalitet.

Vi vill ha dig som är bäst i branschen!

För att bli Sveriges bästa byrå behöver vi också Sveriges bästa medarbetare. Vi rekryterar nu till vårt kontor i Uppsala, där du har en unik möjlighet att ingå i Sveriges bästa medieteam. Vi söker en säljande projektledare med tidigare erfarenhet inom mediabranschen.

Vad krävs?

Du kommer ingå i en kreativ grupp bestående av säljande projektledare som har som uppgift att hantera och genomföra marknadsplaner på uppdrag av kund. Det är extremt viktigt att du är en lösningsorienterad individ som klarar av att ha många löpande projekt igång, samtidigt som du noggrant följer samtliga dessa. Du är stresstålig, envis och ödmjuk inför varje enskild arbetsuppgift. Du trivs med att jobba tätt med andra kollegor och ser dig själv som en lagspelare – samtidigt som du värderar din egen insats.

Krav
– Minst 2 års erfarenhet av B2B
– Minst 2 års erfarenhet inom digital marknadsföring
– Körkort B

Meriterande
– Erfarenhet av arbete på mediebyrå
– Högskoleutbildning inom marknad/media

Hur ser din nya arbetsdag ut och vad erbjuder vi dig?

Tjänsten omfattar heltid och du som säljande projektledare sköter all dialog med kund. Du kommer få ett befintligt kundunderlag och du driver samtliga av dessa processer på egen hand med hela byråns kompetens att tillgå.
Du bestämmer själv över din arbetsdag – vi tillämpar filosofin frihet under ansvar.
Utöver en marknadsmässigt fast lön med möjlighet till bonusar beroende på prestation,
så erbjuder vi dig:

– Förmånsbil från dag ett
– Personlig- och yrkesmässig utveckling
– Dator, mobil och de verktyg som krävs för tjänsten
– Tjänstepensionsavsättning
– Möjlighet att växa inom bolaget
– Utlandsresor, AW och aktiviteter med företaget
– Sveriges trevligaste kollegor

Hur söker du då tjänsten?

Du söker tjänsten genom att sända oss CV, ett personligt brev där du beskriver vad som gör dig rätt för tjänsten och även en meritförteckning. Skicka gärna en kort videohälsning eller annat som får dig att sticka ut. Vid frågor kring tjänsten kontakta: Jacob Larsson, jacob@mediahelp.se, 073 331 10 89

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.

Jobba på leverans hos oss

När alla möten, skisser, idéer och bollade bollar har kokats ned till sin kvintessens och nagelfarits i all möjliga led och kolonner, är det leveransavdelningen som till sist beströr sin magi över och färdigställer slutprodukten. Från film och grafisk design, till SEO och copywriting – här kavlas ärmar upp och grejer händer.

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.
  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, txt.