Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av rätt personer

Jobba som Säljare hos oss

Väx tillsammans med oss i rollen som Säljare.

Digital media är framtiden, och framtiden är här! Mediahelp startade 2008 med en vision om att bli en av de stora spelarna på mediemarknaden, och idag är vi en av de klarast lysande stjärnorna på det digitala himlavalvet.
Vi hjälper företag att orientera i allt vad marknadsföring heter och kallas. Vi hjälper idag över 400 företag med film- och fotoproduktion, sociala medier, grafiskproduktion och att driva kampanjer. Oavsett hur kravspecifikationen ser ut checkar vi av den och levererar det kund önskar.
Vi söker nu ännu en kollega till vår framgångssaga. Vi tror på att jobba nära kunden. Vi söker nu dig som vill vara med på resan och främja vårt framgångskoncept i Uppsala med omnejd. Vi söker dig som törstar efter en utmaning och som vill ta ett kraftigt kliv i karriärstegen. För rätt person så finns det goda möjligheter att avancera inom organisationen.

Så vem är du?

Den frågan är inte helt lätt att besvara, men vi har våra aningar… Vi tror att du som ska klara av rollen som Account Manager hos oss besitter följande grundkvaliteter:

Vi söker inte dig med flest meriter eller längst CV. Men vi tror att du har någon typ av erfarenhet av B2B eller annan typ av försäljning. Framför allt tror vi att du har ett gott sinne för affärer.

Vad erbjuder vi dig?

Utöver en generös fast lön så har du även möjligheter till provision och bonusar. Dessutom erbjuder vi dig:

Så hur ser din vardag ut hos oss?

Att du får en vardag är kanske att ta i, för här är ingen annan dag sig lik. Du får fria händer att forma dina dagar som du vill att dem ska se ut. Du bokar möten, genomför möten eller tar fram idéer på egen hand, tillsammans med kollegor eller med närmsta chef. Det gemensamma målet är att hitta nya spännande projekt till byrån och knyta dem affärer som gynnar oss och våra kunder.

Hur söker du då tjänsten?

Du söker tjänsten genom att sända oss CV, ett personligt brev där du beskriver vad som gör dig rätt för tjänsten och även en meritförteckning (körkort B är ett KRAV). Vill du vässa din ansökan? Skicka gärna en kort videohälsning eller annat som får dig att sticka ut. Har du frågor om tjänsten eller andra funderingar?

Rulla till toppen